Biztosítási Almanach 2016

Az elsőként 2009-ben kiadott, mindmáig egyetlen, rendszeresen megjelenő nyomtatott kiadvány a biztosítási terület évkönyve. Az alkuszi és biztosítási piac szereplőinek rangsorolása mellett összefoglalja az adott év biztosítási szempontból lényeges eseményeit, ezenfelül interjúkat tartalmaz a szakma neves képviselőivel. A kiadvány mind megjelenésében, mind tartalmában méltán tükrözi a biztosítási terület fontosságát.

Egészségbiztosítási Almanach 2016

Az Egészségbiztosítási Almanach nem csak cégvezetők kézikönyve, hanem magánemberek is haszonnal forgathatják. A kiadvány összegző módon ismerteti a hazai magán egészségbiztosítási lehetőségeket. Rangsorolja a piaci szereplőket, bemutatja a legnagyobb árbevételű magán egészségszolgáltatókat, és részletezi az egészségbiztosítási konstrukciókat kínáló biztosítókat, az elérhető, illetőleg legkeresettebb magán szolgáltatásokat. Több szemszögből is elemzi a munkaadók, illetve munkavállalóik számára elérhető magán egészségbiztosítási lehetőségeket, számos alternatívát nyújtva a béren kívüli juttatások kiválasztásához.

Biztosítárs magazin 2017. NYÁR

A közérthető tájékoztatáson alapuló magazinban az általános biztosítási témákon túl üzleti, sport és a kulturális területek jeles képviselőivel készült interjúk olvashatók, saját biztosítási kultúrájuk bemutatásával. A negyedévente megjelenő magazin érdekes, olvasmányos, szórakoztató formában tájékoztatja olvasóit a sokak érdeklődését kiváltó, aktuális biztosítási kérdésekről, felvetések és kezdeményezések fejleményeiről. A Biztosítárs magazin célja, hogy hozzájáruljon olvasói jól informáltságához, és ezáltal a hazai biztosítási kultúra fejlődéséhez.

Biztosítási Almanach 2017

Felgyorsult világunkban minden változik, emberek, cégek, szakmák, már ha nyitottak a változásra. A biztosítási szakma és a szakmában dolgozók komoly változások elé néznek. A változások szelét már több mint 10 évvel ezelőtt megérezhették, amikor az online biztosítás összehasonlító oldalak nem csak az értékesítési modelleket, hanem a biztosítók zsebeit is átszabták. Az online világ, a digitalizáció és a biztosítás kapcsolata nem csak azért kulcskérdés a szektor számára, mert ma már mindenki gyorsan, mondjuk azonnal szeretne mindent, így a biztosítási kérdéseket is megoldani, és nem csak azért, mert szinte mindenki zsebében ott lapul már az ehhez szükséges okoseszköz.

Biztosítárs magazin 2017. ŐSZ

2017-ben a magazin 100%-ban a szektor egyik meghatározó biztosításközvetítői csoportjának tulajdonába került, ami elsősorban Keszthelyi Eriknek, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosának a biztosítási szakma iránti elkötelezettségének volt köszönhető. A kiadvány tulajdonosaként fontosnak tartja a biztosítási kultúra erősítését, a fogyasztók tájékozottságának erősítését, ezért is vállalkozik a magazin újra indítására.

Biztosítárs magazin 2018. TÉL

Tél van. Lezárult egy év, és kezdetét vette a következő. Mindennapi életünk kapcsán télen fokozottabban ki vagyunk téve különböző veszélyeknek. A téli hónapokra magára hagyott nyaralók is számtalan veszélynek van kitéve, ahogy a síelni indulók is, a napi közlekedésben részt vevőkről már nem is beszélve. Csúszás, elcsúszás nem csak a síbérlettel rendelkezők számára adatik meg. Persze nem árt, ha síelés előtt jól bemelegítünk, ahogy ezt egy valóban profitól is olvashatjuk oldalainkon. 

Biztosítárs magazin 2018. TAVASZ

A Kerékpár amellett, hogy remek közlekedési eszköz, az egészségmegőrzés egyik legjobb, kortól és nemtől függetlenül használható eszköze. Örvendetes, hogy egyre többen kerékpároznak, egyre több kerékpárút épül. Az autósok sok esetben nem tartják egyenlő közlekedési partnernek az országúton kerékpározókat, akik sokszor 35-40 km-es sebességgel haladva próbálnak bekapcsolódni a forgalomba. Sokat segítene a helyzeten, ha az autósok biztonságos oldaltávolságot tartva előznék az út szélén kerékpározókat. Amit addig is tehetünk, hogy vigyázunk egymásra, és megkötjük azokat a biztosításokat, melyek egy nem várt baleset esetén megfelelő anyagi hátteret biztosítanak a felépülésünkhöz.

Biztosítárs magazin 2018. NYÁR

Lakásunkból kilépve számtalan veszély leselkedik ránk, s ez hatványozottan igaz ha, az országhatárt lépjük át. Ahogy nem indulunk el megszokott gyógyszereink, készpénz vagy éppen telefontöltőnk nélkül, úgy nem lenne szabad utasbiztosítás nélkül sem útnak indulnunk. Amennyiben távolabbi helyszínre terveztük nyaralásunkat, ne elégedjünk meg a bankkártyánk mellé járó biztosítással, s ha elfogadnak egy javaslatot, ne elégedjenek meg a biztosítók által kínált alap utasbiztosítási csomagokkal sem. Válasszanak körültekintően, válasszanak felelősséggel.